Hotel Review | New York Hotel Johor Bahru



Review ker?? erkkkk? tepek gambo je kot! ngeee~ lagi pun dah lama aku pegi hotel ni.. dalam bulan februari kot. pegi pon sebab temankan laki outstesen. tak pegi mana pon. laki pegi keje, kami anak-beranak dok terbungkang kat hotel. benda dah lama, so dah lupa dah nak review ape. nak puji or komplen pape pasal hotel ni pon dah tak ingat... hahahaha... so, layan gambo je la ek. 

anak dah dua. so, tak boleh nak amik bilik katil satu jer.. tak muat. incik suami tempah bilik deluxe family. harga dalam RM250.00. ada katil single n king. 


sofa pon ado.


meja tulis ke meja solek ni?? 2 in 1 la ni kot!


tv pesyen lama..


cam biasa... complimentary~


ini benda pertama si hadif terjah dulu...


sabun mandi, syampo... etc


jom tengok swimming pool pulak... heaven sebab takde orang..


yang tak bestnya, pool dalam building. pastu kecik jer.. pastu takde pool untuk budak.


air panas~


ini pemandangan bila keluar dari bilik hotel. bertingkek² ko.. bilik kami ni tingkat 20 rasanya.


pemandangan bandaraya JB dari bilik.


otw balik tu harus singgah JPO dulu kan? tapi yang mampu beli pon kat padini n vincci jer. hahahaha. oh, tengok tu! hadif purak² tido. ermmm....

8 comments:

Nad MamaZN said...

lama nya tak p jb..ada dekat 4-5 thn kot

Sidratul Muntaha said...

hadif purak2 tido tu yg tak tahan tu
huuhuh
heaavennya tido hotel time waktu kerja
orang tak ramaikan

Rizziela said...

pernah tidu kat sini..tp x pergi pun kat pool tu sebab pergi atas urusan kerja

Chekgu Azrine said...

Dulu gi jb sbb nk msk singapore je..tdo smlm kt jb..tp xpnh jln2 jb..dulu pegi tahun 1998 kot..bygkan brp lama dah mmg xpnh dah jejak jb..kesian ahkak

Umie Artoqiemie said...

dah lama nak pergi JB ni... huhu..teringin sangat!

eima said...

aku tak penah sampai town jb ..

Mar Mansor said...

saya duk JB..sekian terima kasih..kih2

Nissa Azmir said...

dekat tak agak2 dengan legoland?