Hessa Nur Zahraa | 5 Bulan




uih.. sekejab jer masa. tup² anak dara mak ni dah 5 bulan. bulan depan dah bole start makan. Alhamdulillah, membesar dengan jayanya.... gedebab!

Milestone Hessa :
- berat terkini 6.84 kg. naik sikit jer. masa 4 bulan berat hessa 6.7 kg. sian anak mak ni. dah seminggu kot hessa ceri-beri. asal minum susu jer mesti nak membuang. so, semalam pegi check up tak dapat nak cocok 5 bulan coz ceri-beri.
- dah boleh meniarap. asal letak je nak meniarap. tapi lepas tu mengamuk sebab tak pandai nak terlentang balik.. hahaha
- masih lagi fully BF. Alhamdulillah. aku tak buat stok pon. pemalas amat. aku pam hari ni stok untuk esok. sabo je la.. harap tak berkurang lah. tsktsk
- suka main ayaq liuq. kepala aku ni tak lama lagi botak la. hahaha
- lagi? nanti la nak pikir. :p


6 comments:

Nad MamaZN said...

trus membesar bagai johan ye hessa!

Nad MamaZN said...

trus membesar bagai johan ye hessa! :)

Shark Kay said...

yeay dh makin besar dia.
lepas ni boleh ler slow2 ronda dlm umah tue..
hehe..

syawalsimpsons said...

semangat hessa ni..dah nak sama besaq ngan izz ni

eima said...

bambam betui la .... comey cam hadif arr

Cho Zila said...

lekaslah besar simanja kusayangkan... okler tu berat diatu...
alamak suka main air liurker.. botakler mak dia...