Weekend Joyride At Putrajaya Equestrian Park



dah lama tau pasal joy ride kat Equestrian Park nih. hari² dok nampak banner kat tepi jalan. petang semalam baru sempat terjah.. itu pon sebab hadif dari pagi dok berzikir kat telinga aku ajak pegi situ. haih.


 seronok ya awak ibu bawak datang sini. nasib la sekangkang kera je Equestrian Park ni dengan umah.


 tak abis² dengan peace dia.


satu pusingan ride RM5 yer. memang la tak puas coz secoet je kawasan dia pusing tu. kalau budak die kasi kuda kecik tu. kalau orang besaq boleh naik kuda hitam tu yer.


 petang semalam boleh tahan ramai gak orang yang bawak anak pegi situ.


lepas naik satu pusingan yang tak sampai 5 minit tu, aku paksa hadif snap gambo dulu. ini pon jenuh suh die jangan buat peace! ape ke best nya buat tanda peace tu? tak macho la bang!


ala-ala haiii... gedixnye ko bang!!!!

sesape yang nak bawak anak datang sini, sila la yer.. every weekend! 



6 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi..
Hamboi..suke yea...:)
anak hepi ibu pun hepi..:)

Nad MamaZN said...

best, best!
hadif makin ensem!

eima said...

boleh la ... alisha tu dok sebut2 kuda tiap tgk gambar aku ngan fahim nye gambar last year .. huhu

Chekgu Azrine said...

Klu bgthu abhnya ni mau dia ckp jauh..uishh..haru..haha

bunga_rose said...

aku suka tengok gambar hadif yang last tu, weiii hensem weii, leh jadi model tuu

syariza09 said...

bestnya..kalo aiman tau, mesti dia x sabaq nk p