Gajet Baru ~ Spectra M1



Dalam merealisasikan impian aku nak breastfeed cik Hessa sampai 2 tahun - InsyaAllah, aku tukar pam lagi buat kali ke tiga. ngeeee~ sebelum ni pakai pam murah² jer.. 1st aku guna unimom mezzo. ni pump manual. penat kot nak pam. lenguh tangan aku... lepas tu kawan aku baik hati pinjamkan pam die brand snowbear. best sangat pam ni.. aku suka jer.. tapi suction dia tak berapa kuat. klu pam tu kena lama sikit la baru penuh botol. then baru aku buat keputusan beli spectra M1. sebelum tu aku try M1 member opis. macam best jer.. laju jer susu keluar, cepat je penuh 1 botol. so, terus je order...

apa yang best Spectra M1 nih?
- ni pam keluaran terbaru spectra dan hot selling
- rechargable battery. senang nak pam kat mana²
- ringan dan kecik
- ada massage mode
- ada 5 level suction. best!!
- etc



saya suka Spectra M1 ♥


3 comments:

SYANI said...

Best ye pam ni?? hari tu ada tertengok kat fb tapi sbb blm ada yang review tak berani nak beli...

Nad MamaZN said...

caiyok caiyok
moga terus semangat nak mengepam dgn adanya pam baru ni :)

Falsya said...

nasib baik laaaa aiii'olsss beli yg manual sbb skang nie dh simpan dlm kotak dh..;(