Hadiah untuk Diri Sendiri sempena Anak 6 Bulan~



gambar terbaru Hessa....

anak dah masuk umur 6 bulan lebih... so apa hadiah yang relevan tuh? 






































taraaaaaaaaaa................


Philips Mini-Blender

aku hadiahkan diri sendiri dengan benda ni... moga rajinlah sediakan solid food untuk dak Hessa tiap hari. chaiiiyokkkk!!!

p/s : sebelum orang tanya, meh nak bagitau. philips mini-blender ni harga dia masa promo RM119. beli kat tesco. sekian. :p


6 comments:

zarra zuyyin said...

Assalamualaikum puan rumah.
Lepas ni gigih la kita blend makanan anak yer.
Ni pun nak kena cari blender jugak
Comel je blend tu.
Hannah pun dah boleh mula makan.

Nad MamaZN said...

yeayy hessa dah nak mkn!

eima said...

wahhhh untung hessa ade ibu yg rajin bg hadiah yg khas utk hessa jg

syawalsimpsons said...

wahh dah start solid food ni

syawalsimpsons said...

wahh dah start solid food ni

kayyana said...

hahaha.. kak awat tak amek baby bullet tu... org doakan semoga akak akan rajin hari hari buat bubut untuk hessa tau tau tau... jgn malas tau.. sebab da ade hadiah tuh.. hahaha