Jumpa Retisss di Open House Raya~



hari sabtu pergi beraya kat umah makcik hubby kat kuaters istana selangor area jalan duta sana... open house utk adik-badik-sepupu-sepapat jer... tak sangka pulak jumpa retis kat situ... nak tau jumpa sape???


jumpa pelakon drama tgh hotts skang nih... pelakon drama Rindu Awak 200%. tapi bukan jumpa hero ngan heroin ni.. jumpa bff depa jer.. ngeee~


mak jumpa Daria @ mimi ernida.. heehehe... rupa-rupanya mimi ni bakal adik ipaq makcik hubby lol. ramah betui orangnya... kami dok bersembang dalam bilik tidoq jaa sambil aku nenen si hessa.


Daria dan Ilhan~ eceli aku tak layan sangat cite ni... kadang² jer tengok kalau terrrrtengok... tapi novel dia aku ada. lamaaaa dah beli. taon lepas rasanya.

wokey lah... belanja sikit gambo selfie pegi beraya 2 hari berturut².. bajet retiss sangat nak belanja² bagai... mueehehehe...

hessa tengah menguap... :p


hessa isap jari pulak... lately air liuq dia menjejeh². gatal gusi nak tumbuh gigi kot! kena get ready la mak! adesss...



8 comments:

Kisah Si Dairy said...

comel je dia kan..

lieyalatif said...

auwww glemmmm...tapi serius cantik die in person.... mmg lawooooo....lieya tak tgk sgt cite tu...baru nak layan online nie...biase laa lieya ni lambat sbb waktu kul 7 mmg takleh tgk tv so kene laa tgk lambat...

Nad MamaZN said...

wowww karl shafek!

syawalsimpsons said...

wahh jumpe retis tau....

suhailah hamid said...

cantiknye dia...sekali sekala layan juga akasia kalo sempat tgk..heheh

eima said...

comey retis tu muka xde mekap tp cun.. tp sape aku tak kenai ....

almaklumlah tak tgk drama dah lama ... time pukul 7 ni anak2 aku tgk kartun .... aku bz memandikan dr sendri ....hihihi

Nieyl said...

omey gak...nieyl pun x tgk cter nie...hihi~

Aty_Fared said...

cantik gak..tapi suka tengok die pakai tudung dalam cerite tu..rasa macam lagi cantik persis arab2 giteeww.. :)