Laksa Pahang @ Mee Cop



semalam ada orang opis buat laksa pahang.. isteri die yang buatkan.. sedap sangatt! cam tau² jer aku ngidam nak makan.... teringat² kot rasa dia... ni 2nd time aku makan laksa pahang... dulu die penah bawak sekali.. 

rasa die lebih kurang laksam je kot!


mee ni takde jual kat sini.. kat pekan je ade!

tenkiu eily bagi penerangan.. ngeee~


kuah die macam kuah laksam jugak...


eksesori laksa pahang + sambal = meleleh wa cakap lu! sedap saaaangat!


nah! belanja gamba hessa n aneesa pakai baju raya... semalam kat taska ada jamuan rayer... 


7 comments:

Cik Puan Eka said...

Ada jugak Laksa pahang rupanya. Aduhh rasa macam sedappp je ni hehehehe.

Terasa2 macam nak merasa plak hehehehe

Nad MamaZN said...

sama kaler plak baju raya depa

banyaknya mknn rare tak penah rasa ni!

suhailah hamid said...

Sedap sgt kalo rasa mcm laksam..emm sedapnye..

eima said...

fav aku ni .. mak mentua aku slalu buatkan ....

syawalsimpsons said...

adoi sedap ni kakak..tak penah try lagi ni

kayyana said...

laksa pahang?? menarik... tak pernah try pun...

mama bella said...

uwaa dah la puasa hihii + sambal tu pakai sambal apa? 1st time tau ni