Kembang-Kempis-Kembang Kempis

 
 
ohoooiii... sapa tak bangga hoi... tak payah nak naik kapalterbang pegi Sabah sana tengok rafflesia.... tak payah nak masuk hutan royal belum nak tgk bunga pakma... kat kampong sendiri pon dah ada bunga rafflesia..... bangga gilaaa!!!
 
semua pun Kun Fayakun! Subhanallah....
 
 masuk paper haitu....
 
 

bunga rafflesia dalam kampong aku jerr.....
 


balik cuti ni harus pegi panjat bukit nak tengok live. tapi.... mampu ker? wahahahhaah...


7 comments:

Nad MamaZN said...

woot, woot! balik ke merdeka ni?
meh nak pinjam ic, nak beli tiket masuk zoo ni, dpt diskaun :P hahahaah

suhailah hamid said...

Masha allah...semuanya dgn kuasa allah...wah lps ni boleh tgk live di kg sendiri lg la syok kan...

Chekgu Azrine said...

Wahhh..bangganya dia..
Tahniah!

asyifa mustaffa said...

Eh...tak pnh tau pulak ada kat c2...
Org bt kurau ke? Dah nk dekat ler kg kita yek...:)

eima said...

ADE BACA DALAM PAPER ARI TU .. HEBAT KAN ...

KAT SEMENANJUNG DAH ADE 2 TMPT DAH YG ADE BUNGA NI...SATU KAT PAHANG SATU KAT PERAK ...

Cik Puan Eka said...

Dekat Royal Belum, Grik pon ada rafflesia ni kak. tapi masa opis saya buat ke sana haritu, tak dapat kami nak tengok sebab hari hujan. Memang frust sgt. Renjer hutan bagitahu bunga tengah kembang.

lieyalatif said...

ish dah ade kat batu kurau? wow....

lieya tgk gambar mampu laaa..nak pi panjat gunugn tu mmg dlm mimpi je laaa heheeheheh