Open House dan Pelancaran Novel Ogos Idea Kreatif Publication



Sejak² pandai baca novel n gila novel ni, pantang jer dengo ada novel baru keluar lajuuuu je tangan aku ni nak klik.... adehhh... cer sebut nama² publication, semua aku folo kot kat FB tu.. tapi yang paling aku suka ofkos la Idea Kreatif Publication. dah biasa bertegur sapa dengan penulis/admin/fans kat dalam group IKP. macam kenal lama dah padahal kenai tru fb/novel jer.. macam dunia blogging jugak kan? kenal kat blog tapi boleh rapat. share macam². hehehe...

so, hari sabtu lepas IKP buat open house n pelancaran novel baru... sebab dekat jer, kat Kajang sana. okey la kot aku join. boleh makan free sambil bersua muka dengan penulis n kawan kat group.


baju baru + shawl baru... muehehehe..


dan ini dia penulis novel IKP. kiri - wawa taufik. kanan - pena kayu.
selalu dok komen² kat group fb jer. now baru bersua muka... hehehe...



4 comments:

suhailah hamid said...

Wah...syoknya ada kawan penulis novel ye..

Rinna said...

Bestnyaa dpt jumpa dia org berdua.. :)

Nad MamaZN said...

ala kay, kasi la gmbo full
nak tgk pakai dress tu pastu siap pusing kasi kembang bawah dia, hahaha! :)

eima said...

pttnye kenalkan hessa as baby novel ..sbb ibu die kemaruk baca novel sejak ngandungkan hessa ....