JJCM : Rumah Makan Cibiuk Bangi



Dah lama teringin nak makan kat Cibiuk nih... ramai yang cakap sedap! lagi sedap dari Wong Solo katanya... aku n hubby memang penggemar WS. haitu incik suami ajak pegi wong solo, terus aku suggest makan kat sini... saja nak try boleh celen tak WS. huhuhu...

ni suasana dalam kedai. besar, selasa, ada ekon, pendek kata sangat cozy.



menu yang diorder - nasi paket ayam bakar cobek dan nasi bakar pulen komplit. hamboiiii nama! hahahaha... 

tapi memang puas hati... die punya side dish dalam set tu memang banyak..



ayam bakar dia sedap!


ulam² ni boleh amik sendiri. selfservice katanya... amik la bapa banyak hang boleh makan!


pisang keju ni aku tapaw bawak balik.

overall, puas hati kot makan kat sini. boleh repeat balik. hubby pon suka sebab pedasss... dia suka la! tapi aku la tak berapa nak menikmati food kat sini. hessa takmau duduk diam... susah betui nak makan.... tak kira. kena mai balik makan kat sini!

total semua makan + air = RM48.50

p/s : sape yang nak mai sini, Rumah Makan Cibuk terletak di Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.


7 comments:

eima said...

wooohooo ade yg mcm wong solo ek .. harus terjah nanti ....

lovelywa said...

fuhh menarik..baru bukak ek?? takpenah pulak dgr cibiuk2 nih..hahah

Nad MamaZN said...

teringin sgt nak pegi...!

syawalsimpsons said...

boleh terjah ni...takut hati ni masih wong solo guano ni kakak..hahahahah

Chekgu Azrine said...

nanti nak cuba...sebab next week nak ke bangi

:: Cik Viva :: said...

ok jugak ni...nk try pisang cheese tu

Chot said...

mkn sini mmg terasa berada dibandungsss..yummyy.
Singgah BW memalam buta..ngee