#throwback LANGKAWI 2009



Morning.... pepagi nih saje nak throwback percutian Langkawi 2009. sebabnya????? besok kami nak fly ke Langkawi... yeayyyy!!!

masa pegi tahun 2009 tu sempena besday hadif yang pertama. saja bawak die naik kapal terbang. masa tu MAS tengah buat promo. harga tiket return utk 3 orang adalah RM226.

kali ni naik Air Asia. aku beli tiket bulan lepas. dapat ler return RM78 sorang

this time pergi pon saja bawak anak² jenjalan. hessa belom pernah naik flight. so, ni lebih kurang advance besday gift untuk berdua tu lah. besday hadif 6 Nov, Hessa 9 Nov. 


hotel pon aku booked hotel yang sama masa kami menginap dlu. mana lagi? Federal Villa lah, hotel gomen punya. hehehe... tapi aku tak dapat la harga RM55/RM77 tu? yang tu setahon booking punya. aku booking 2 minggu lepas. dapat ler harga RM160/nite. boleh la kan? sebab aku nak hotel tepi laut. nak bagi hessa jejak pasir pantai... ngeeee~


his first experience mandi pantai...


eeeeeiiii.... geli... ni kat Langkawi Bird Paradise


kat Makam Mahsuri


kat Langkawi Cable Car

hohoho... tiap² taon pegi langkawi, tak tau nak pergi mana dah... sebab ada anak² kan kena la masuk bird paradise n underwater world kot!

p/s : klu nak tips travel ke Langkawi sila refer link kat sebelah kanan tu eh. langkawi tu ibarat kampung sendiri dah kau! tiap² taon nak pergi. mih mih mih. :p


6 comments:

Miz Eija said...

besnya nak pi holiday.... lama dah xg langkawi.. last g tahun 2009 jugak ^_^ ikut trip cikgu2

Diari Hati Si Pari-Pari said...

family kitorang pun tak tau nape suke sangat nak pegi langkawi...hehe..sbb banyak xtvt boleh buat kot kan..enjoy your holiday kak kay!

Nafira usof said...

Selamat bercuti & shopping beb~
jelessss.. huhuhuhuhu.
nak pi langkawi jugakkkkkkkkk~

Fai CeritaCinta said...

fai tak pernah jejak lagi ke langkawi.. tungu adam besar sikit baru ke sana. nak travel jauh2 dengan anak kecik ni leceh sikit...

mama bella said...

best nya hessa jalan2 bella tak jejak lagi naik flight hehe.. mak dia je mengedik pg langkawi jugak minggu ni :)

Lynn Hamzah said...

best apa gie langkawi...byk tempat menarik...