RPP Federal Villa Langkawi

.
gambo di atas hasil dari google


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

RPP ~ Rumah Penginapan Persekutuan nama je gomen punye
tapi diuruskan oleh Holiday Villa
terletak dalam kawasan pantai tengah, dekat dgn pantai cenang
kalau untuk staff gomen, leh dapat harga RM55 utk 1 malam
tapi kalau orang luar, harganya RM230 yer...
hotel ni 3 bintang yer anak²....
.
utk kengkawan gomenku sekalian,
klu nak book hotel ni, boleh la ke laman web BPH
kemudian, print kan borang dan isi
then, fax kembali ke BPH
tunggu la feedback dari BPH dapat ke tidak korangnya tempahan
klu rajin, tepon la selalu tanya
memang lambat skit yer feed back tu..harap maklum
.
tak rugi korang dok sini
bilik dah la cantik, kemas... murah plak tu
pantai pon belakang hotel jer...
beruntung la kite keje gomen ni..ada kemudahan yang disediakan untuk bercuti

.


jamban die siap ada bunga lagi..ekekke...



pantai blakang hotel... mandi kat sini je la.. takyah susah² pi cenang...


Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

13 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said...

wahh, menarik ,. ujung2 tahun macmani ramai yg pegi bercuti, bila nak jalan2 sarawak?


www.pengeRindu.com

Misbehave said...

TQ for da info..i da amik borang tuk hubby sign.

x sabr nak g bln 4 nanti hehe.

bilik u tu standard je eh? ke deluxe?

MRS. K said...

Mr. J
~ sarawak blom ada plan nak pegi.. KK tu maybe.. hehhe ^___^

Misbehave
~ ye ke? nak p langkawi jugak?
bilik standard je tu..

Misbehave said...

a'ah bln 4 tahun depan celebrate alya setahun. samalah dgn hadif g holiday besday 1 tahun. :)

tiket flight da beli, hotel je blom. ok standard pon da ok da tu. x yah deluxe 77 hengget.hahahaha.

tq sangat2 for ur info :)

~Firsya~ said...

waaaaa,beshhhnyeeee bercuti...nmpk selesa la hotel tue...

fauzi-maya said...

ohhww..nmpk menarik:)

~aSHa~ said...

bestnye tempat....sgt teruja...dan sgt teruja nak 'membuang' kat jamban tu..eheheh ada munge tu...

MRS. K said...

firsya
~ memang selesa sangat

fauzi-maya
~ menarik tertarik..memang keboomm

asha
~ klu pegi langkawi, book hotel ni tau

~Zetty84~ said...

waaa...should try nih...
tapi nk kendong 2 ank gadis ku itew..
x berdaya weh...
tggu besar ckit lagik...huhu

ratna said...

bole tahan gak yer walaupun harganya murah.. bagus ni..lenkali leh pi sini..

arin said...

tgk rate per room hotel nih, mmg mahal gilo.
untung keje ngn gomen.berbaloi harga!

ibu_arifa said...

cantiknyer...dulu waktu p honeymoon kat area sana dulu...saya ada perasan tempat nih, yg lagi satu yg bank negara punya tuh...mak aii...leleh tgk dari luar....cantik sungguh..


usik2 nakal: ada can lah Hadif dapat adik tak lama lagi nih...hihihi

Wnk8944 said...

waah..mcm ok gak yer..sy amik yg deluxe..pon lbh krg la kot eik..tima kash msukkn lam ni .. sy dah book utk bln 11 ni..alhamdulillah da diluluskan..