7th ANNIVERSARY



Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Hari ni genap la 7 tahun usia perkahwinan kami. bumi mana tidak ditimpa hujan, laut mana yang tidak bergelora.. normal la kan? ada pasang surut dalam rumahtangga. seriously, 2014 adalah tough year untuk kami suami isteri... Alhamdulillah, semua masih under control. :)



sempena ulangtahun ke 7 ini, aku berazam perbaiki diri untuk menjadi isteri yang lebihhhh baik. InsyaAllah. thank you suami untuk segalanya....... ♥♥♥


9 comments:

Nad MamaZN said...

happy anniversary!

yesss 2014 a tough year for us too huhu

Mona Lea said...

happy anniversary k. semoga rumahtangga yg dibina akan kekal bahagia bersama-sama anak2 yg tomei2

Falsya said...

Happy anniversary!!!..;)

Nana said...

hepi aniberseri..

nieda said...

happy anniversary..semoga bahagia till jannah. same date lah kita

syawalsimpsons said...

happy aniversary kakak

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!..
Semoga berkekalan hendaknya..

yana yassin said...

Happy Anniversary, 7 tahun dah . YY yang baru nak masuk setahun nie pun dah memacam dugaan :)

eima said...

hepi anniberseri K .....
semoga bahagia ke akhir hayat