Coconut Shake - Pisang Goreng Cheese EDEN Cowboy, Kuala Pilah



Balik dari beli gelang n cincin mas tu, kami singgah minum kat Coconut Shake EDEN Cowboy. tepi jalan sebelah kanan otw nak balik tu... ni dekat Tg. Ipoh. masa kami sampai tu tak ramai orang lagi... lepas tu baru la berdondon² orang datang.


konsep kat sini self service yer.. kena beratur untuk beli makanan... tapi yang tak syok nye meja kerusi tu dorang tak bersih kan ker? penuh dengan daun² jer....


selain coconut shake, pisang goreng cheese pon ado jual kat sini...


ni rupa pisang goreng cheese tu.. sangat sedap weii.. terbaikkk! 


coconut shake dia biaso² ja bagi aku... kurang umpp.... :p


dan ini la adik aku yang bakal bertunang bulan ni...

dia kalau datang sini berkursus kt Uniten tu memang selalu lepak umah aku... yang best tu aku boleh request nak makan apo nanti dia belikan. time ni la nak ketuk adik pon. seminggu dia kat umah aku, seminggu la dapur  tak berasap! miahahha...


7 comments:

mama tisya said...

sedap nmpk pisang cheese tu..coconut shake klebang lg sedap la kot ye...hehe

syawalsimpsons said...

adoi tengok pon dah tau sodap ni kakak..meletop tu

eima said...

perasan tp aku tak penah pun singgah time blk kg ... mls k berenti jem sokmo jln tu time kami balik kg ....

Chekgu Azrine said...

Coconut shake tu nmpk mcm pelik sikit kot...

Fifi Nadhrah said...

pisang cheese.. teringin sangat..

nurfadilah suardi said...

Pisang tu memang nampak sedap. coconut shake klebang lg sedap :-)

Nieyl said...

sedap nyer pisang goreng cheeses tuhhh...