Swimming Class Putrajaya



Balik sekolah minggu lepas hadif mintak kat aku nak join taekwondo. tapi tak tau nape eh, aku cam tak berkenan sikit. so, bagi 2 choices kat dia - nak taekwondo ke nak masok swimming class? so, hadif pilih swimming. suka la dia, tiap² minggu leh terjun tiruk khen???

so, google punya google, akhirnya aku pilih http://jomrenang.com/. dia buat kelas kat kolam presint 6 tu... senang lah, dekat giler dengan umah. memang slalu bawak anak² mandi kat situ pon. aku bukan apa. daripada anak mandi saja², terjun-naik-terjun-naik baik aku daftarkan dia masuk class. atleast ada ilmu sikit pasal swimming ni kan? untuk keselamatan dia jugak...

baju baru, cap baru, goggle pon baru... mihmihmih... nasib mak dapat bonus tau! baju lama dah tak muat dah. ketatttt!


kelas ni ada 8 sesi. setiap sabtu kui 9 pagi.


 
sementara tunggu abam masuk kelas, si adik apa lagi?????


hellooooooooo sexy back! :p


memang feberet dia lah berendam dalam ayaq. pantang nampak ayaq... tak macam abam dia masa kecik² dulu, penakut air amat!


haaa.. tengok ni! melalak ko bila masuk air!



5 comments:

Chekgu Azrine said...

bestla sebab belah putrajaya banyak kemudahan..kat sini susah sikit..kalau ada pun al-mahalllll..hahaha

eima said...

Tu la tgh dok nk hantar x hantar2 pun ....aduhai.....ingat nk survey kat p16 tu.....

Saniah Ahmad said...

hai,, saya pun ada time tu,, sesaja renang pada sesi pertama sebab tak panas sangat,, anak saya pun nk ikut saya pi renang tiap sabtu tapi ayah dia suh masuk tekwandoo plak,, emm kalau tak boleh join lah ngan jomrenang ni,,

Miz Eija said...

bestnya msuk cls swimming... eija belajar dgn hubby tak boleh2 nak swim.. ekeke.. dh tua2 baru nak belajar

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
he3
tergelak iols nengok gambor last budak melalak tu