HadifHessa ikut Ibu pergi Shopping di Ho Chi Minh, Vietnam


entry autopublish


InsyaAllah, saat korang baca entry ni aku dalam kapaltebang dah kot! doakan kami sekeluarga selamat pergi dan balik ya.! 

currency tu aku buat awai bulan haitu... skang lain dah rate. hentam je laa.. lari sikit² ja. kira halal lah. malas dah nak buat. huhuhu..

eceli, asalnya ni percutian kaum wanita jer.. pg ngan orang opis. aku bawak hessa sorang jer... tak sampai hati nak tinggal dia, lagi pon still fully bf. then last minit lakiku nak ikut pulak... terus check flight. ada tiket murah pulak time tu. pergi-balik RM249 sajok. terus rembat!

so, itu je la.. harap semua urusan kat HCM dipermudahkan. Amin.



4 comments:

syawalsimpsons said...

wahhh jauh jalan tu kakak..selamat ye

~aSHa~ said...

selamat pegi dan pulang..

Nieyl said...

Selamat pegi...
Selamat Kembali..

Nad MamaZN said...

moga selamat pegi dan balik!
hessa, aunty nad nak kain baju raya sepasang! haha!