Hessa dan Chicken Pox!



Masuk je umur 1 tahun 4 bulan cik hessa kena ciken pox. dia demam 1 hari jer... itu pon tak panas sangat.... hari lain aktif macam biasa... takde merengek ke apa.... kadang² jer dia menggaru. Alhamdulillah, tak susah pun jaga hessa masa kena ciken pox. hessa jangkit dari apak die kot... 2 minggu sebelum kena tu apak die memang kena CP. dah tua² baru dapat LOL.

nasib kat muka tak kena banyak~ doc cakap tak payah letak pape kat muka. vit e ke ape ke, jangan letak coz healing process budak cepat katanya. klu orang tua boleh lah!


semalam dah anta taska tapi taska suh pi mintak surat kat doktor dulu cakap dah sihat... nasib doc cakap dah ok... minggu lepas mak dah cuti direct seminggu... takmo la cuti lagi. hukhuk



6 comments:

Mona Lea said...

kalau anak kena chicken pox ni mak pak yang kena cuti..

Nad MamaZN said...

tetap comeiiii

Nieyl said...

Semoga cepat sembuh..

Falsya said...

alahaiii siannye hessa..cpt sembuh ye hessa..

eima said...

kesiannye mka hessa masam cetum gitu ....
ni dah sembuh dah ek ....
tak pe cepat je hilang parut hessa tu ... colagen budak kan byk sat je parut tu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
samala dengan my boboboy
chicken pox
semoga cepat sembuh yer sayang