Restoran Seri Mesra Ikan Bakar & Seafood Port Dickson



Sambung sikit lagi kisah #shortgateaway kat The Grand Beach Resort Port Dickson last week...

Malam tu merayau-rayau pusing carik kedai makan... ligat kepala toleh kiri-kanan ushar kedai makan mana yang best... sekali nampak Restoran Seri Mesra Ikan Bakar. macam meriah jer. macam best jer. macam ramaiiiiiiiiii orang jer... terus parking kete.

restoran ni dekat dengan Pantai Teluk Kemang..


orang memang ramai yer... tapi servis no bad jugak... takde la slow sangat... 


semua menu cik somi yang order. mak okey jer... siakap stim ni memang mabeles i tell u... dapat hirup sup die... perggghhh.... siap tabur ngan telur ikan kot. aku rasa la.. rasa die memang unik sikit tapi sedappppp! 

total lost malam tu RM100++ jugak.. 


9 comments:

Azizah Green Line said...

pernah gak makan sekali kat sini.. 2 keluarga boleh tahan gak mahal..hehehe pastu xde pergi sini lagi..

eima said...

Klu bermlm kat sana tringin nk mkn seafood boleh terjah ni

Nad MamaZN said...

kite pun penah makan kt tmpt ni.. masa tu nayli dlm perut lagi, hehe.. lama dah tak jejak pd..teringin gak 1 hari nnt.. padahal bukan jauh mana pun kan? :)

Chekgu Azrine said...

belah sana memang banyak restoran ikan bakar..ada la 2-3x pergi PD makan restoran ikan bakar..mostly semua fresh2 n sedapla

Nana said...

eh sama last week aku g makan sini
oder siakap steam asam boi sedapp kan

Falsya said...

sedapnye ikan tuh...terliur..

Ayu Jafri said...

ikan tu nampak menarik sungguhh...nyum2....

syawalsimpsons said...

ikan tu menarik sungguh ni

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
memang menjejeh ayor lior iols nengok ikan itu taaaaaauuuu