Sambutan Besday Hessa di Taska KBS



maap la yer... bulan 11 ni memang bulan besday yang tersayang.... besday hadif. hessa, ayah n mak mertua. so, berderet la entry sambut besday. ngeeee~ 

eceli, untuk besday hessa tak celebrate n beli kek pon... dah bawak pi bercuti kat Gold Coast Morib haitu sempena besday hadif.. so, share la hadiah tu anak² yer... beza tarikh pon 3 hari jer... sekali harung jer la.

Taska Hessa memang dok buat sambutan besday 3-4 bulan sekali. so, 2 hari lepas ada sambut besday hessa n kawan² yang lahir bulan September-Disember. so, sambutan berjemaah la ye sayam.


mak pengantin. time ni mood besday girls elok lagi~

kek sponsor by Taska KBS

antara food yang ada. kalau ada event macam ni slalunya parents sediakan goodies bag. kalau nak bagi kek/deserts pon dialu-alukan.

kumpul semua yang sambut besday untuk potong kek

okey.. dah start buat drama air mata. nak potong kek je kot! adooyaiii....

hessa and bff, aneesa... bff sangat la kan? bercekau je lebih :p

makan takmo share hokey!

bagi sorang sepinggan, baru diam! alahaiii anak wei.....

antara goodies bag yang parents bagi~

sebab belom gaji lagi masa tu, ini je la mak boleh sediakan. itu pon share ngan mak aneesa, si lynn.. ahakss... kitorang bagi cawan ikea, air kotak n layer cake seketul.
  
ramai jugak parents yang turun haitu celebrated sama²...


p/s : cuti sekolah ni aku anta hadif kem Al-quran kat skolah dia... next week nak cuti seminggu balik kampong n sunatkan hadif...




3 comments:

mama tisya said...

ler nangis plak busday girl..die takut ke nape..hehe...sedap tgk cheesetart

Lea Ismail said...

awat menangis tu? sedih betul nak potong kek

acu yuhan said...

comel je nangis.. done folo sis, folo me back k ;) http://acuyuhan.blogspot.com/