Aktiviti Ahad ~ Kolam Mandi Dataran Gemilang Putrajaya



Rajin pulak update di hari Isnin ini.. ngeeee~ 

Nak up cerita semalam. sebab macam sikit je nak taip kan? banyak benda nak up sbenonye, tapi sebab malas mengarang, pending bertingkek-tingkek la kau di situuu. muahahaha...

Semalam kami anak-beranak berSundate kat Dataran Gemilang Presint 4. situ kan ada kolam mandi-free-masuk tak payah bayar. hehehe... aku pegi dengan adik aku. itu la kawan nak ajak berjalan pon. pegi mana² mesti nak ajak adik aku n husband dia... nak buek camno, laki mak bizi sokmo...sobss

dah lamaaaaaa gilaaaaa tak melepak kat Dataran Gemilang nih... dulu rajin jugak. aku rasa ni 1st time cik hessa mandi kat sini. tu si wahnan anak adik aku, belom panas enjin. tu pasal melalak. huhu


budak paling guuummmbiraa bila nampak air.


mek ni mandi sekejab jer... tak sempat jari nak kecut pong :p


dah siap mandi, baru la rasa lapar ye hadif?? tadi masa mak dok melantak, die dok main air tak ingat perut dah...


dah siap-siap makan, suh adik aku snap gambo kami kat sini..... geram dengan rumput kat sini... cantik menghijau. kalau fotoshot mesti lawoo...


ingat nak baring-baring tapi kat rumput tu ada tanah hitam-hitam tu.. huhu...

kalau nak datang sini, better mai hari Ahad petang yer coz setiap minggu ada program Santai @ Dataran Gemilang.. macam² ada... sambil teman anak mandi pool, korang leh buat aktiviti lain jugak..


balik tu singgah Tesco IOI City Mall nak carik barang dapoq sikit.. nampak pensil kaler nih. murah amat! RM1.50 sajok. amik la 4 bijik..

ok. tu jer. bye. 


1 comment:

Saniah Ahmad said...

seronak kan kat dataran gemilang ni,, saya kenan kat bakul travel warna hijau putih tu lah ^_^,, kalau tak keberatan boleh share ibuhadifhessa beli mana ye,,hepy holiday