Hadiah Anniversary~



23 December lepas genap usia perkahwinan kami yang ke-8. Alhamdulillah... Rumah tangga mana yang tidak dilanda badai? biasa la kalau gaduh sikit-sikit, masam muka tu... Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri, kan???? :p

semoga ikatan yang dibina ini akan kekal hingga ke jannah. moga kami diberi kekuatan dan kesabaran untuk membimbing anak-anak syurga kami menjadi anak yang soleh dan solehah. InsyaAllah...


seperti biasa... perfume jugak yang kami pilih untuk hadiah anniversary... tiap² taon pon gitew... huhuhu... taon ni pilih perfume brand burberry. wangiiiii... hadiah besday dulu pon perfume jugak brand victoria secret. tinggal sikit lagi.. sayang nak habiskan.. huhuhu


perfume precious by cheta ni pon feberet jugak! baru jer beli minggu lepas 2 botol.. aku dah ada 4 botol perfume ni. perfume ni kena beli lebih sebab selalu sold out and kalau habis stok nak tunggu preorder mmg lambat... wangi sangat and tahan lama... harga pon murah RM29.90, so nak sembur banyak² pon takpe.. ngeeee~


3 comments:

Nana said...

wah menarik tgk perfume che ta
murah je ek bole la bli pasni hahaha

mama tisya said...

Mmg syok dpt perfume..wah dh 4 botol perfume Che Ta..kita br je nk abis sebotol

Falsya said...

wangi nyeah perfume cikta tuh..nak try jugak laaaa...