Taiwan Original Cake di IOI City Mall Putrajaya


Benda viral haruslah kita try, khen?? :p

Kedai Original Cake yang paling dekat ofcoz dekat IOI City Mall.. so, ke sana lah kita pegi carik, lagi pun ada orang belanja ^__^ 

nak jugak rasa apa yang best sangat kek ini sampai ramai yang sanggup beratur panjang....

kebetulan last week hadif takde KAFA. so, hangkut la budak ni pegi sana.... 

agaknya sebab viral dah sendu, so bila sampai kedai tengok ade sorang dua je yang beratur... ngeeee~

Proses potong kek - siap ukur bagai tau! geram tengok kegebuan kek ni~

Original cake ni ada 3 flavour je - Frozen Chocolate RM25/box, Golden Cheese RM20/box dan Original RM15/box.

 Golden Cheese - nampak tempting sangat kan?

beli dua jenis, original & golden cheese... actually, aku ingat rasa dia macam cheese cake.. tapi rupanya rasa macam makan kek span tambah bahulu.  kuat sangat rasa telur... huhuhuhu.....

so, kesimpulannya ikut citarasa masing².. lain orang, lain tekaknya... sekian. :p



3 comments:

mama tisya said...

ada juga tgk kek ni ms viral tp bc review biasa2 je

hanim said...

kannnn sy pun igt rs mcm ciskek..rupenya mcm bahulu je rasa dia....tp bahulu lg sedaplah...hhehee

Salatul Zarida said...

Hadif dah besar dan hensem la...
btw kek tu... melting sangat2.