Kisah sawan demam di Aidil Fitri 2018


Assalamualaikum semuaaa dan Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir dan Batin ♥

Alhamdulillah, hari ni dah masuk 14 Syawal. so, nak update citer raya kat belog untuk kenangan masa depan.. 

Raya tahun ni spesel skit sebab memang akan dikenang sampai bila².. sebabnya kami beraya di wad hospital Putrajaya. ngeeee~

dan tahun ni turn kami beraya di KL dulu.

kisahnya 2 hari sebelum raya, si haura demam pulak lepas amik dari taska. so, malam tu monitor demam dia... esok tu bawak pegi klinik. dah check doctor, amik nab segala, masa tengah tunggu nak amik ubat tu, tetiba haura jatuh n kena fit.. gabra sekejab aku. terus angkat dia, lari bawak keluar dari farmasi. then jumpa nurse depan pintu farmasi. cite haura kena fit, dia terus amik haura n lari pegi bilik prosedur... nasib la kejadian ni jadik kat klinik, so keadaan terkawal.


 sebab 1st time kena fit, haura kena warded 24 jam untuk pemantauan.


merasa la mak makan nasik impit kuah kacang di pagi raya kat hospital. 


dah nampak sihat. so doc kasi discaj~

 dah balik umah, rehat kejab, petang tu baru la boleh pegi beraya kat umah nenek di Sungai Merab. anak² sume memang dah ada kat situ.

ajak kangah posing~


aktif kemain... tak sangka semalam kena fit n warded. hai la haura~


cousins~


kami tema hitam-kelabu taon ni~



dengan in law~ kecik je family in law.


masuk keje, photobook dah selamat sampai kat tangan. ngeeeee~~


2 comments:

eima said...

seb baik dpt discaj raya pertama jg kan ....
aku dh mls tulis blog tp gigih amik gambar mcm nk tulis blog mcm dulu lagi ......

unaizah san said...

nasib baik satu hari je admit, boleh lah balik batu kurau pulak kan