:: ONLINE SHOPPING ::

hehehehee...
yang ditunggu telah tiba..
aku selalu jugak shop tru online ni..
mudah dan cepat..
ari ni aku oder..esok lusa dah sampai..
slalu aku oder shawl/selendang je
senang.. takyah susah² bepanas kat Jalan TAR or Masjid India..
tambah plak dah ada baby ni..
susah beno nak bergerak...
tapi ikut kepuasan masing² la ek..
ye laa.. online shop ni depend on trust..
kalau barang yang kita oder tu sampai..Alhamdulillah..
kalau tak sampai..nasib la yee..
tapi InsyaAllah.. sampeii..
so, lets check it out, what's inside?
.
.
.
.
.

taraaaaa..........
rompers for my cute little boy hadif!!
those 4 rompers + 4 socks cost me RM46 termasok pos ye..
cheap kan???
saya sangat puas hati...
tenkiu ain..
kepada yg berminat leh la terjah blog ain ye..

8 comments:

Anie said...

dulu rajin gak shoppping on line nih..
tp lama tak membeli..
tgk nasib gak..dpt yg ok..ok lah..

last shopping kat melayu.com..beli baju qiesha..price rm60++ sehelai..sekali basuh luntur kaler lepas tu mengecut..terus mcm serik jer nak beli baju budak..kalau barang2 lain ok lah..

adda said...

tak penah try shopping online.. cam takut laa.. tp romper n stoking tu sumer cantik2 la.. nak jenguk gak le website ain tuh mana tau nak cuba beli online plak ke

MRS. K said...

anie
::tu ler, ikut nasib la..

adda
:: u shud try..

♥ EeiNz ♥ said...

K, mau beli tupperware??? kekeke...kin ade jual neh ...heheheh ;p

SyaNa said...

skrg ni tak kuar umah dok dpn pc pn bleh abis duit...
smlm aku baru shopping brg baby utk anak sedara..
mmg ketagih bile sekali start..
bahaya wooo

MRS. K said...

eeinz
::wah.. da jadi usahawanita skang ni eh..

syana
::geram tgk baju baby..

nasaoji said...

aku amat takut shpping online nih, ..-ve thinking!..tak dpt, aku frust tonggeng2 kang..

bju budak2...alahai...come lote..

zatty said...

Tul kay..zati pun slalu beli online gak...u should try pickadress.fotopages.com...dalam ni, lagi byk baju baby tau...!!! try ar...handbag guess original pun zati beli online gak...shoppingwithayu.blogspot.com....