:: PREMIUM BEAUTIFUL ::

ok ke produk ni??
aku tak penah pakai korset sbenonye..
tapi memandangkan skang ni perut aku agak membuncit
aku ingat nak sambar satu, plus cik abg yg bayo!!
lagipon produk ni pon untuk kesihatan kan?
yang penting waranty for lifetime..
anyone? help me.. kot ada cadangan lain??
TQ.. muahhxx


6 comments:

♥ EeiNz ♥ said...

ok gak ni K...
elok utk kesihatan dlman sumenye ;)
try la pakai..
ye la kan...bile da bersalin ni ..
sure ade perut² terlebih kan ...hehehe

baBe_ieza said...

iza penah pakai korset ne..nak pakai memg seksa arr, tp die bagus arr jugak...

SyaNa said...

mmg ok produk ni..
even aku dulu aku jual brand lain..
tp lebih kurang sama jek fuction nye..

~Eila @ Along~ said...

hi mrs k..salam kenal..kawan eila pakai sebulan turun 4 kg..cam eila dah pakai PB ni..mula2 niat nak kurus..sekali pakai sebulan..terus peknen..alhamdulillah..PB ni mmg bagus tau..kesan serta merta..eila ni br je pas gugur..pakai PB kuar abis darah kotor tuu..kalo nak try leh ym eila kite kongsi2 cerita...
ym : eila_zahari

MRS. K said...

mesti pakai nih!! hehee..

nasaoji said...

aku ader satu..pakai awai2 dpt je..peh tu..simpan lak gobok..;p

ramai opismate yg duk pakai, kater ok..mmbntu menge-shape-kan bdan..

pling best, time aku pakai dulu, tuk tak kc sakit pinggang..

tp, dah nmer korset..kureng sleso ler nak memakainyer...consisten, ok...