:: Terjual Sudah ::

act, dah lama aku nak jual benda ni
buaian ni aku letak kat umah pengasuh
tapi pengasuh pulangkan balik kat aku
hadif kan dah tak tido lam buai..
so, smpai ke sudah la tak pakai
still dlm plastik lagi..
.
so, baru ni aku letak lam mudah.my
satu hari je..
3-4 orang call nak beli..
so, aku reserved kan utk sorang puan ni
dia tgh bepantang kat pahang..
bulan 7 ni, dia balik putrajaya
baru dia amik buai ni..

takpe la, asalkan terjual
takde la berhabuk dan sakit mata aku nak tgk..
sebab stor aku yg cenonet tu x dpt tampung buai tu..
dlm bilik tido aku pon ada 1 buai..
buat standby kot tetiba hadif nak tido buai...
.
so, aku cadang sesapa nak juai benda² yg rasa xnak pakai
sila la ke Mudah.my
.
tenkiu Mudah.my
anda memang memudahkan kerja saya..

14 comments:

Zetty84 said...

Hiks...buai tu nape x simpan tuk adik hadif nanti..hihi...;p
zati mmg nk join contest tu, tapi bila nk leave comments kat owner blog tu x leh ar...nape erk...?

♥ EeiNz ♥ said...

ooo..igtkan nape la nk jual td
rupe nye da ade 1 eh ..
ye la..memudahkan kije tul kn
xde la membazir ..;)

Ziela Anwar said...

kat mudah mmg mudah. kejap jerk post, dah ramai org call..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

memang tul.. memang memudahkan jual beli... hehehe.. asben daku suka masuk kat situ.. mcm2 dia cari...

Elyn said...

mmg slalu pakai mudah.com ni, mudah sgt kan?? heheh

Puan Iza said...

betul tu...mudah.my ni mmg memudahkan urusan jual beli :-)

p/s: Kay dh undi haikal lum? kalo blum, jom lah undi :-)

Jiey^Mien said...

wahhh.. pasni bleh la jual brg2 ian kat mudah gak.. tapi sayang la.. konon2 nak simpan utk adik ian.. =)

bukhairiah said...

erm slaloo gak asben wt iklan kt MuDAH tu..mmg cepat la...

MY HEART said...

Hye,

Oooo kat mudah.my leh bual barang2 terpakai ek.. tak tau arr heheeh
salam ziarah
meh arr tukau2 link..

nasaoji said...

wah..mmg sonang bngt tuh...

nasaoji said...

wah..mmg sonang bngt tuh...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ada jual jejaka hensem tak di mudah.my?

hehhehhee

Mya said...

kalau nak jual baju 2nd hand boleh ke kat mudah.my nie?

igt nk let go baju2 kawin dulu la.. huhu..

Mamamanja said...

ooo mmg mudah erk????
patut car seat aritu pun letak kat mudah. tapi xpe le.. sekurang2nya dah ada org beli gak car seat ku heheheh