nak buang ke tak??

berkurun aku simpan bunga ni..
since october last year, masa aku konvo
dah berhabuk, besawang & layu dah pon..
.
bukan tak nak buang, sayang wooo..
tu 1st time hubby bagi bunge
time becintan cintun dulu hampeh, mana ade nak kasi
.
tapi rasa cam dah patut buang la bunga tu...
aku buang bunga je la.. bear aku simpan...
tapi cam sayang
cam nak buang coz nampak semak je..
tapi sayang...
adooiiiiiiii...
helpp!!! .
.
.
.
.
.
.
.


memori...

18 comments:

MrS. F!zA said...

Jangan la buang..sayang wooo...watla pot pouri..ltk dlm bekas.. :)

MY HEART said...

Uik kay,

Fakulti mana dulu? Noe keje katne?

hajarus said...

alamak... betul la sayanggggg tuuuu..... klu hajar hajar simpan jer.... hehehe..

Hot Mummy said...

kalo sayang sangat nk buang,simpan dlm plastik pastu ikat. so abuk x kuar lah.

shinnaz said...

erm..kite still simpan bunga yang husband kite kasik..15.08.2007- 00.00.2009..sampai da tak ghupe bunge..patut ker??last² ite mintak tlg mak kita buang..tak sampai hati nak buang bunga hubby bagi..

p/s: suami, saya minta maaf..haha

ross said...

xyah ler buang..ross aritu lg simpan 2,3, tahun..kalo usik bunga ke daun ke sure berguguran ngan habuk2 sekali...simpan jer pakwe bgtu..

umie said...

kay..umik dulu pun 1 thn gak simpan lepas konvo then buang jela..hahha

**dia pregnant dah 9 minggu lagipun dia pun x sedar dia pregnant..hehehe

Elyn said...

simpan sekuntum je letak dlm buku.....

mRs.aJaQue said...

suh aje li kn yg baru..
da kecut mecut da...

MY HEART said...

Human Resource ker?

aiza said...

Simpan..Buang..Simpan..Buang..Simpan..Buang..Simpan..Buang..Simpan..
Mrs. K,
Nak buang sayang,
Nak simpan pun dah layu,
So...apa nak buat,
Simpanlah selagi boleh disimpan.

Tapi kalau terpaksa buang, mintaklah cik abang ganti yang lain.
kuang..kuang..kuang...

Takpe...nanti i gantikan dengan bunga yang lain...janji...

♥ EeiNz ♥ said...

ala...syg la k...
try ah simpan lam bks..
wat ala² potpouri ^_^

~Firsya~ said...

takmo buang....simpan taw buat kenangan...sayang la nak buang

Aleeya said...

he he syg nak buang ek...takpe la..yg penting bear tu simpan k

hatiberbunga said...

klau cam saya, saya petik bunga kering tu dr jambangan, letak dlm album sticky khas konvo. nk letak dlm buku, takut lerai. nk jadikan potpouri, lama2 akan dibuang jugak, kan? klau dlm sticky album, dia akan lekat kt situ smpai bila2.

saya pun bukan senang nk dpt bunga dr en.hubby. tahun lepas, baru sekali - time besdayku. so, simpan lah.. nk tunggu dia bagi lagi, x tau bila. huhu..

baBe_ieza said...

MEMG SAYANG PON NK BUANG...KITER PON SIMPAN SMPI JADI HAPE DAH..LAST2 KAN HUBBY YG SUH BUANG SEBAB DIE KATE SEMAK JE...HEHEHE

reen said...

jngn buang la...syng tu..knangan trindah..
smpn wt prem ke..jdkn potpuri ke...

adda said...

ada sentimental value ni.. jgn le buang dulu. lepas 2-3 taun lagi boleh le buang