taktih...

.
dalam 2 minggu lepas hadif dah boleh jalan 2-3 tapak...
tapi smpai skang tak betapak-tapak lagi
tapak masih tak betambah-tambah
hehehehe....
.
hadif ni liat betul klu suh dia jalan tau...
bila berdiri je, mesti nak jatuhkan badan balik...
gerammm... bile nak jalan klu camni...??
klu kita acah die, baru la nak gerak 2-3 tapak tu...
.
memang camtu ker? amik masa eh nak bejalan??
.

9 comments:

syariza09 said...

alaaa relax la. kang bila dia dah mula bjln, tak terkejar pula nanti. ada yg tumbuh gigi cepat tp jlnnya lambat sikit, ada pulak yg jln dulu tp giginya lmbt tumbuh pula.

Cik Puan*PIE said...

nnt bile dia dh dpt kaki..ko tgk la xtrkejo dibuatnya...ank aku yg pmpuan tu skang xleh lepas klau g tmpt2 shopping...nk brlari aje...dia soh aku kejo dia..semput le aku weiii
*mng gitu..mula2 jln jatuh..nnt2 ko tau dia dh jln brlgkah2 je...saba ye kay ;)

bukhairiah said...

betol tue..kang dh bjln ssh nk kejar...kene rajin ajak dia jln...jalan sambil pgg tangan dia sblh ke...

hatiberbunga said...

relaks...
lain budak, lain masanya yg dorg amik utk pandai jalan..
anakku si Asyraf tu pun, genap 1 thn baru bleh jalan..

ummiaqeef said...

mmg camtu la kay..sbb aqeef pun duluu camtu..kemain malas..tp bile dah sampai masa dia nak jalan tu sik nak berjalan je kejenye..skang ni lg la..x larat nak kejar..hehe..

Elyn said...

dlm 1 week mesti die bule jln laju tu!!!

Dee said...

baby boy biasanya mmg lmbt sket..sabar ye..nti dia terus lari tu..hehehe..

Deelira said...

wah beshnya dia dah taktih..
acad belom nmpk rupa lagi nak tak tih
tp pengalaman anak pertama zue mmg gitu la kay..
dia cam gerun2 gitu..
tak tih je duduk..duduk je tak taktih..
hehe, sabar ek ;)

adda said...

nanti kang, hadif terus berlari ni kang.. sabo je la ekk.. enjoy dulu sementara dia lom ada kaki ni.. kang dh ada kaki penat nk ikut