Percutian Bajet Langkawi


memang berbaloi-baloi!!!




tiket MAS pergi balik only RM226 utk 3 orang
.


federal villa ~ RM55 satu malam
only for government staff
bilik yang cantik...view yang menarik, sangat puas hati!!



.
Kereta sewa Nissan Sentra ~ RM80 perday
pemanduan yang sangat selesa....


so, kira bajet ke ni?? bagi aku, bajet laa...
tiket & hotel booked 5 bulan awal...jimat duit.... kehkehkeh...




lagi satu PERCUTIAN BAJET LANGKAWI klik SINI



Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

17 comments:

Elyn said...

wow budget betui.... so leh shopping meriah2 heheheh

lovelywa said...

kire orait la tu kay..asal dpt sampey udahh..

CtiE zAr said...

betul punya badget nih..nak buat camni gak la hehe..

Rozy said...

awak pergi langkawi ker?

MRS. K said...

elyn ~ kehkeh.. takde meriah pon.. duit bawak ciput je

lovelywa ~ hehehe... bajet

ctie zar ~ yeah... leh jimat wang utk soping

rozy ~ yep, langkawi

ratna said...

mmg berbaloi-baloiiii.. byk shopping?

Jiey^Mien said...

wahhh bestnya!!!
sgt budget!!

Farah said...

bajet la bagus! janji happy !

ibuayu said...

booking online ke...bestnya..hotel tu oklah harganya..

~aSHa~ said...

wah bestnye...camne u book tu...cuba cite satu persatu..leh share bersama readers.

Anie said...

ok lah tu...thn lepas gi langkawi 3org pun lebih kurang gitu gak rate dia..

Mr. J @ pengerindu.com said...

CUTI Kat mane? ..

www.pengeRindu.com

Misbehave said...

sangat worth it! :)

Deelira @ Deeliraz said...

bila aku nak sampai sana ni kay?
huhu...

Willie a.k.a Reptoz said...

MrsK : Hi! Thanks for dropping by. Kalau lah I tahu yg MAS murah, gerenti i dah book utk ke Sabah next week.

Pnut said...

akak pi langkawi 2 thn lps pun duk sini, tp nasib akak lagi bertuah.. sebabnya depa ter-release bilik yg akak dah tempah kat org lain..

makaaanya dua hari tu dia kasi akak bilik lagi best... yg mahal satu malam 400++ tu..so merasa dpt bilik beso, mewah dengan rate murah...

mmg best keja gomen

ibu_arifa said...

adui..bestnyer.. nak merasa cam ni jugak...waaa..

nape lah gov tak mo ambik saya kerje dgn diorg jgk nih.. satu mlm RM55 tuh... wahh..

berbaloi2 betul.