the celebration

kejadian petang 5 Januari 2010
lepas abis opis hours, terus gerak ke JJ equin, nak celebrate sikit
decided makan kat SR coz boleh terus makan kek.
.
so. layan gambo je la yer....
.
.

ucapan 'hepi besday' dari hadif untuk ibu
gaya cium mulut ke mulut - hidung bertemu hidung... ahakss..
.

.
slice cake.. jadila... kalau beli seketul besau, sape nak makan kan?


.
jemput makan semua...


.
budak ni dok makan kepok jer.. benda lain taknak makan....


.
kasi bontot skit kat anty² sume....

11 comments:

bukhairiah said...

same lah...anak2 mkn kepok jer...mak pak mkn beria2

Ena said...

alahaiii comeyyy nye aksi ibu & anak nie.. :)

::Mamalyna:: said...

uuu bestnya siap makan sane...ijan tak dapatler, lyna lasak...baiknya hadif, duduk diam jer yek...

♥ EeiNz ♥ said...

Kalau Sarah bedal jek...hee~
Hadif potong rambut, nampak cam budak besar. anyway, epi belated besday kay !;)

Misbehave said...

amboiiiii hadif tayang muntot kt aunty plak eh?!!

sedap ke tom yam tu? i slalu makan fish n chip x pon nasi ayam black pepper tu je.

[-suziey-] said...

waaaa simple but nice celebration:)

Dee said...

tgk gambar tom yam kung tu je dh membara2 perut ni..fuh..syedap..

Elyn said...

we all pun selalu celebrate mkn kek kecik. kang beli bosar sapa plak nak ngabih kan?? hehehhe

mamaaerish : said...

hepi besday hadif.... :)

~aSHa~ said...

wah kat SR...adehhh sgt jeles jeles...rindunye...dah le kat sini takde SR...bikin terliur ni..kasi pos skit tomyam dan kek tu...ish terliur sungguh tgk tomyam tu

~Zetty84~ said...

Oppss..!!! Hadif terlebey sudah..!!!
wah....happy nya depa..!!!
terliuq tgk tom yam kung tuh...huhu