Nak beli Rumah? Pelancaran Taman Ixora, Salak Tinggi

.

PELANCARAN BESAR-BESARAN RUMAH TERES 1 TINGKAT 20' x 70' (MAYA)

DI TAMAN IXORA, SALAK TINGGI

bertempat di RUMAH CONTOH / TAPAK FASA 2A

pada 30 - 31 JANUARI 2010 ( Sabtu & Ahad)

bermula 10.00 pg HINGGA 5.00ptg

website : Getrahome


p/s : OTW pegi balik keje, memang slalu nampak iklan ni kat tepi jalan..sesape yang kerja area putrajaya, bangi or kajang boleh la beli... dalam 20 minit je pegi keje...


10 comments:

Ena said...

sib bek dah ader umah.. lau x.. mau ajak hb p tengok.. hu3x..

ummiaqeef said...

dah tanye dah..rege dlm rm175k ++..cam jauh je..

wansteddy said...

tingin nak cari rumah area puchong. tgh2 antara kl n putrajaya. salak tinggi ni quit jauh jugak nk g kl kan.

Agnes said...

ibu hadif...i dah dapat ur prizee yesterday...thanks alot...sgt cantik...i like it...siap gantung kat kipas lagi...

Misbehave said...

menarik ni ada umah single story n berpatutan tapi kt salak tiggi la pulak.huhu.

Mrs. Hakim said...

k.. kat area mana ek? mcm minat jer.. hehe

MRS. K said...

mrs. hakim
~ atas skit pada taman bunga raya umah julia / petronas salak tinggi.. tepi jalan dah boleh nampak signboard

PuteriSatu said...

klu kat sini... tempat laluan lori kan... pernah dulu survey umah kat taman bunga raya... nasib tak beli... sekarang rasa puashati beli umah kat nilai 1 ni...

Farah said...

berminat tapi bile tgk salak tinggi alamak jauhnyee

khairi said...

orang salak tinggi?kalau nak baca citer2 pasal salak tinggi nie join laa komuniti kami di www.salaktinggi.com. jumpa di sanam