tercapai hasrat di hati.....


setelah sekian lama mengumpul, akhirnya semalam cukup la 130 keping stamps dan ini bermakna kami dah boleh membeli kuali idaman dengan harga RM6.90! ini semua jasa jiran bujangku yang baik hati lagi hensem bagi stamps ni... eh, kami tak mintak tau! maybe dia ada aura kami nak benda ni...hehehe... tetiba je semalam die kasi stamps ni dengan buku baucer giant... tetiba tau... pelik.... nyway, tenkiu very much Nas! cepat² kawin... leh la join kami kumpul kuali idaman! hahahaha....


dan hari ni pas opis hour, kami akan buat rombongan ke giant nilai dengan misi membeli kuali idaman seperti di atas.... harga seketul atau normal price adalah RM160 ye anak².. tapi sebab ada 130 stamps, kami hanya perlu bayar rm6.90!

terima kasih kepada kengkawan dan jiran yang sudi bagi kata² semangat dan stamps kat kami smpai la hasrat di hati kami tercapai untuk memiliki seketul kuali yang agak mahal ini!!

p/s : entry agak poyo di situ!! ahakss... dulik ar....


9 comments:

Farra Dhelina said...

gigih nya mengumpul.. selamat memasak lah pasni yea! hihi :)

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

ooo,cenggitu ke caranya. alahai,dah byk stamp giant tu sy buang,nyesal sungguh.
tak tau itulah guna stamp tu....
huwAAA,napa tAk buat en3 post ni awal2....
pasni kene lbh gigih g giant! musti!!

~aSHa~ said...

wah baiknye hati jiran tetangga...amalan perpaduan lagi...

Dee said...

oh..dh penuh ye..tahniah!!

MRS. K said...

farra ~ oh, bila la dapo nak berasap? tunggu kuali baru lah

normi ~ saya ada buat entry pasal ni b4...heehe

asha ~ yeah.. camtu la jiran yg baik

dee ~ tq dear

ZIANA ♥ FARREL said...

baik sungguh jiran..hehehhe...ziana baru dpt 56 stickers...huhuhu...

[-suziey-] said...

my sticker bersepah2 merata2..mls nk tepek..ekek::D

mommyYen said...

sonok nyer ade kuali baru.msti smgat nak masak kan.saya pun pnah buat cam tu,tp kat parkson lah.hihi

MamaDamia a.k.a Haiza said...

gigihnya nak kuali....huhuhu me punya sticker tu Damia buat tampal-tampal kat tricycle dia je...tapi serius mahal gak rege kuali tu...berbaloi la dapat dengan harga RM6.90 tu...lepas ni nak mengumpul gak le