confuse!!! help!!!


woohooooo!!! air asia promo lagi serendah RM0 - RM3 (selected tempat). harus lah terjah kan? tapi tak tau nak pegi mana daa... saya teringin nak pegi bandung, tapi kalau ada member yang penah pegi dan nak pegi lagi, dan nak join saya, mesti lagi best! maklum la, tempat orang... lebih selamat kalau pergi dengan orang yang pernah sampai... huhuhu.... teringin jugak nak pegi pulau perhentian... dah check dah flight ke kuala tengganu, RM2xx pergi balik untuk kami 3 beranak! langkawi pun sama! fuhh... mana nak pegi ni? hubby plak cakap ikut suka nak pegi mana... adoiii...


p/s ~ itu pon boleh jadi masalah kan? hermm...


14 comments:

Ena said...

Pulau Perhentian? dah dekat ngan umah Mak sy tu..

Siti said...

waaa..best tu..siti pun pernah beli tiket air asia time promo ke kuching..4 beranak baru 200++

[-suziey-] said...

pulau perhentian best..relax..bandung n langkawi kalu nk sopping sakan smpai pengsan.ekeke:p

MRS. K said...

ena ~ ye ke? tu la, teringin sangattt nak pegi...

siti ~ sarawak eh? blom masok lam list lagi...

suziey ~ yep, kawan saya baru blik dari perhentian... dia cakap memang heaven!!

|| NaFiRaa || said...

adess..ai pon konpius nak bagi cadangan kat mana.. muahahahah.. sume tempat best!!!

Rozy said...

pergila kota kinabalu.. best!!

~farahsyeefa~ said...

kat mana lagi ek? cam best je :)

Farra Dhelina said...

semua best!! ;)

Dee said...

bandung ok sis..ngan hubby kan..xpelah..x perlu takut sgt..

nasaoji said...

aku tgh duk ushar nak p bandung..tp, ujung tahun,,tika ni mmg tak nyempat dah... ;(

mamaaerish : said...

bestnyer nk jenjalan tmpt org... ;)

Farah said...

tula i pon baru belikan ticket air asia untuk PIL dr kuala terengganu..tak sampai 300 pergi balik!huh selamat poket :D

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

dtg ler jordan melawat rania..

mamamarissa said...

kalo suka shopping, haruslah ke bandung...mmg best sgt :D

anyway, salam kenal dari saya :)