yang mana satu idaman kalbu?

yeezzzaaa!!! header dah siap! meh saya show off semua design yang wansteddy buat!! super cantik! saya nak semua boleh tak????

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)


p/s ~ u all suke yang mana??? saya dah ada pilihan hati... soon akan ditempek dan perasmian header rasmi akan dibuat... kekekeke...

sesape yang berminat nak buat header boleh la kontek wansteddy yer... harga adalah sangattttt murah!!! dan saya adalah sangat berbangga coz i'm the 1st wansteddy's customer!! yeeehaaa!! siap ade special gift lagi dari tuan punya kedai seperti di bawah....

korang
ada??? ngeh..ngeh..ngeh...



poster yang super duper cantik!! i pakai gaun lagi u... dan pinggang saya sangattt sangattt ramping!!!



17 comments:

chenta said...

i suke yang no 5

klik nuff kamu ^_^

Anakmama said...

saya suka no 2 dan 3

CtiE zAr said...

sumer nmpak menarik..tp pilih yg no 2 n 3 tuh..

Wansteddy Tales said...

ehehee.. malu pulak diriku ^_^'

Echa said...

cantiknyaaaaaa.. sangat cantik.. kreatif la... saya suka header lassss sekali... unik sangat...

anin said...

cantik yg numer 2 gamba 4 org tu

kenwooi said...

i think the 5th one is nice =)

kenwooi.com

[-suziey-] said...

aaah wansteddy ni mmg designer kan..mmg superb design dia..
no 4 laawa..

eastbullet said...

no 5 smart...

mybe because i dun like people letak gambar muka sendri pada header kot...

even no 5 is u, tp di cartoonkan.. so it is better....

Cik Puan*PIE said...

kay..yg no 2 aku suka...sbnye ada gmbo ko n hubby pegang ank korang..so sweet...aku nk terai gaklah soh buatkan header tuk aku...

MRS. K said...

to all,

thanx for ur comments!!

Agnes said...

dear i suka no 2 dan 4...coz ada muka d 3 of u...

|| NaFiRaa || said...

suka yang no 2!!!

ibu_arifa said...

saya vote no 4..biar sama dgn tag line..you'll always be my baby

Elyn said...

i vote nom 3 sebab ia berwarna merah hehehehe (motif)

mamazana said...

kay... yg no 3 tu cantik. sweet sgt. zana br nak tanya wat katne header ni. sib baik scroll entry ni..

anyway, rampingnya pinggangmu!!! hehehehe

reborn said...

lovely pic K...