AIBI Fitness


kejadian hari jumaat cuti Maulidur Rasul, lepas Mr. K abis keje dalam pukul 6 pm, die terus ajak we all ke midvalley... nak beli barang katanya... saya apa lagi, pantang diajak berjalan! berdezupp menyiapkan diri dan anak sepantas mungkin! huhuhu...

meh tengok kedai mana la Mr. K ni nak terjah....

AIBI Fitness

yang pasti, ada sesuatu yang dibeli di sini.. mesin besar gedabak untuk lari² itu kah atau mesin nak ketul-ketulkan muscle ?? huhuhuhu... no..no..no... mahal sangat tak mampu nak beli.. tapi yang pasti kami berdua boleh pakai benda tu...



5 comments:

kenwooi said...

i feel like hitting the gym as well.. =P

kenwooi.com

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. best jugak kalo dapat beli barang2 cam tuh!!! semangat sket nak turunkan berat..muahehehe..ai lah tu!!!

hajarus said...

wow pasni mrs k gerenti slim melim nih... ;)

Deelira @ Deeliraz said...

alat gegaran utk kempiskan perut kut k?

umie said...

k..umik ada beli mesin kayuh basikal tu kat giant tp x kayuh pun..hahah..tersadai jer kat dinding sebagai perhiasan..hahha