perkara wajib buat lepas on pc



tentulah cek duit nuffnang dah bertambah ke belom!!! huhuhu.... saya tau ramai yang buat camni... baik korang mengaku sekarang!!!! hahahaha....

Alhamdulillah, pagi ni tengok dah naik! sampai jugak ke angka 100! punya la dok tahan napsu jangan cash out awal... biar kali ni jadi ratusan sikit... 1st cash out saya dulu dalam RM84 jer... tu kali ni ingat nak tunggu banyak skit baru nak cash out!!!



\
p/s ~ korang dah check blom akaun nuff? banyak ke naik??



13 comments:

Ena said...

wahhhh..

bestnyerrr..camner la dier punyer naik dengan cepat kan!..
ena punyer dok camtu gak. huhu..
sob sob sob..

Tahniah!!

ratna said...

saya belum pernah cash out lagi tau.. skrg ada RM190++ nak tunggu dpt RM200 baru cash out..

bukhairiah said...

er...ngaku ngaku...mmg tiapkali on pc je, cek nanang...

Aini said...

Yupp!! I admit. I pun check nuffnang gak. Tapi, haih!!!

Memang lambat lagi ler nak banyak.. hehehe... masih ciput jer lagi... :p.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yippie..=D
perkara wajib di pagi senin..
meskipon blom melonjak ke 3 angka..
tp okla kan.. blogging still funs!

MRS. K said...

ena ~ rezeki..rezeki...

ratna ~ wahhh.. byk tu... tahan lagi tunggu 3 rat baru cash out! hahaha..

bukhiariah ~ sama la kita yang.. wajib tu..

aini ~ takpe, lama2 byk la tu juz dun stop blogging..

leily ~ yeah.. blogging is so much fun!!

@e_da said...

hheheh saya pun sama.. 5 hengget lg nak jejak seratus.. rasa mcm nak cash out jugak...

~UNai~ said...

wahh! dpt perangsang pagi2 isnin nie..

untung dapat buffered earning selalu.. hehehe...

nuffnang setiap isnin baru dia update earning ke eh? sbb selalu kalo kami chek, hari lain, mesti amaun dok byk tue jgk.. :-)?

Dee said...

sy? sebulan sekali je tgk nuffnang sy..muahaha..x penah lg cashout..ingat nk cashout ujung bulan ni..x byk tp..

@juera said...

ak malas nk ckp psl nuff ni..tiap2 mgu ciput aje..kdg2 x de lgsng..x pe la..yg pting ak blog bkn nya nk duit sgt..tp hobi..klu ada rezki la tu kn..

Siti said...

Ena,
samala kita...

Mrs K: waaaa..teruja siti tgk..bila leh dpt camni..huhu

♥ EeiNz ♥ said...

huhuhu...nape nuff x naik2 pon. iklan pun mcm ada xde jek ...

~aSHa~ said...

wow..laju je dia...aritu ingat lagi yu dah cash out..ai tak leh2 lagi..skrg dah tinggi dari ai plak..laju ni mmg laju..

tahniah