zaman sekarang mana ada benda yang free....


masuk jamban pon kena bayar tau! tambah plak toilet KLCC! skali masuk dah 2 hinggit! huh!


kalau pun ada yang free, TAPI, ada TAPI tu, free tapi bersyarat....huhuhuhu... contoh? sama la cam kompeni susu encik hadif ni ha!! sempena musim makan bola, tido bola, kekadang kentut pon bola (okey, statement ni tak bleh blah)....depa konon nak bagi gift t-shirt selai kat customer TAPI ada la plak syarat... ko nak t-shirt, ko kena beli susu tin yang paling besauuuu.... huhuhuhu... strategi pemasaran la ni! see.. mana ada benda free? kena kua duit jugak!! hahahaha... tapi okey la saya beli time care-4 bagi diskaun!

kalau incik hadif, tin besau ni tak sampai sebulan dah habis!


baju ni ada 3 kaler semuanya.. tapi kat care-4 ari tu depa tak kasi pilih kaler! cisss!!! ciss!!!


p/s ~ oleh itu, selagi termampu bagi la susu cap gantung kat anak-anak kita....


7 comments:

Ummu Sofea said...

Salam
Anak dara saya masih lagi addict susu cap gantung. Tapi, kalau kat taska susu cap tin la jawabnya. Ok ke incik hadif minum susu tu? Saya dok guna susu fernleaf, susu wyeth ni lum penah guna lagi.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kak...t shirt tu utk gadis gebu yg berusia 28 tahun ada tak?

hahhahhahha

eima said...

besa la ...
slalu mmg cam tuh ...
susu mahai nih .. patut le cerdik je en. hadif kite tuh ....
memalam die still menyusu lagi tak ....

Elyn said...

susu cap gantung dh kene gantung ekekekek

Siti said...

berbaloi2...haha..beli susu dpt baju..ok la tukan...:)

MRS. K said...

ummu sofea ~ so far, hadif ngam ngan susu ni...

yanie ~ takde saiz la yang.. hahaha...

eima ~ hadif dah tak netek dah...

elyn ~ hahaha.. sama la kita!

siti ~ sebab nak baju tu yang pulun beli susu tu

ummiaqeef said...

aqeef minum 2 2 tp kalau bg pilihan susu tepung ngan susu cap gantung mesti la dia g kat aku..hahaha..