Jelingan mata Hadif yang bundar itu diwarisi daripada ibunya



waahhhh!!! jelingan mata yang bundar tu adalah tak tahan!!! hahaha... penulis silap ni, mata ibu hadif adalah sepet yer bukan bundar... hehehehe...

seperti dijanjikan, saya dah beli dan siap snap banyak gila gambo masuk megazine ni! 'pegrak' sungguh! masuk artikel sikit ciput jer dah menggelabah! hahahaha... apa pun terima kasih kat InTrend pasal view blog saya kat sini... even ciput jer, saya totap puas hati dan agak bangga di situ!

ada yang tanya, saya hanta emel ke InTrend ke nak masuk lam ni? oh no no.. saya pun terkejut jugak camne la leh masuk sini.. agaknya penulis ruangan ni (student praktikal uitm) main select je kot mana² blog kan?... tapi u all pon boleh join jugak...just drop your URL blog kat emel inTrend!


nyway,
SELAMAT ULANGTAHUN KE 5 InTREND!!!


dapatkan InTrend Mei sempena Hari Ibu
cover adalah mummy's yang vouge da vass di atas!!! meleetooppp!!!



15 comments:

eima said...

wahh...
congrats ...
glemer tak pasai hadif ...
berpotensi jd model tuh ...

aku tumpang bangga la ..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah kak...

td ada yanie tgk citer akak dalam majalah intrend

hehhehehe

~UNai~ said...

dah tgok ptg smlm kat Hasrat Sari! hahaha...

cempedak jadik nangka!

..nOj.. said...

heheh nmpk comei je muka hadif kt situ. tahniah. gelemer dh anak beranak ni. siap masuk mag lg. haha

Deelira @ Deeliraz said...

tumpang bangga kay :)

MRS. K said...

eima ~ thanx dear

unai ~ haa?? tak paham..tak paham...

yanie ~ huhuu.. alah, ciput jer.. takde bende pon

noj ~ hahaha.. glemer ke? takde la.. bukan orang kenal pon...

deelira ~ thanks zue

syariza09 said...

congrats K. wahhh..glemer gitu

[-suziey-] said...

waaaa mewarisi ibunya ye..hehheee:p

LiErOSe~QiEmi said...

Congratz k.. wah glemer hadif..pasni sure dapat panggilan suh jadi model cilik..cute tuuu..

Huda said...

bestnye...tahniah2 :)

Ena said...

wahhhhhhhh.. glemer gitu..

ibu_Arifa said...

dah glamor ni jgn lupa kat kami pulak yer... hihihi

ann @ hatiberbunga said...

waahhh... adif glamer, you!
dah jadik ORANG BESAR ni.. jgn la plak lupa kt kiter yg cinonet ni ye.. *wink!*

mommyYen said...

aw...bes nya masuk mag.hehe tahniah hadif..glemer gitu..

btw,cover tu memang lawa la..mesti beli ni..hihi

hajarus said...

congrats Mrs. k... wah glemer hadif...