Libresse

perasan tak ada iklan Libresse dok tengah running skang? yang saya tau Libresse ni nama pad/panty liner kan? penah tengok iklan ni kat tv... sekali jer.. pastu dah tak tunjuk dah! maybe menjolok mata kot masa part adibah noor! muahahahah... tapi seriyes BEST GILER iklan tu! duta pad ni si Yuna & kak Dibah!


saya dah isi form kat atas utk dapatkan sample pad! tengok la dorang anta ke tak nanti... huhuhu.... nak try test jugak best ke tidak produk ni! tapi i tetap setia dengan Kotex since darjah 5! i period awal okey, umur 11 tahun dah period! sah nanti monopos awal! oh, nehi..nehi....


so, kalau ada masa try la singgah web Libresse, gempaq jugak web nya... klik SINI. tak pun, klik jer iklan kat blog i nih.. hehehe...

11 comments:

Izan Ishak said...

izan pun sama. pengguna setia kotex juga.

atty's said...

ok..thanks for the info ..nak terjah ..

MRS. K said...

@Izan Ishak
yeah.. ari tu try pakai wisperer.. best jugak!

MRS. K said...

@atty's
no problemo..sila..sila

eima said...

aku pun nk try la .. dulu aku pakai kotex tp sejak² gatai nk kawen dulu .. aku "ehem²" tersangat la allergic ngan kotex .. asal pakai jd rashes .... pe saje brand kotex aku tak leh pakai termasuk maternity pad ....

pe salah nye aku try submit form utk sample pad tu kan .. mana tau tak allergic... TQ K

mummysyafie said...

k..awal nyer peyed. tapi akak ttp ngan brand yang satu tu..kaler pink lagi.

syariza09 said...

kami dah pakai pon..panjang & bila sapai kt ujung leh pulak berlekuk mcm iklan adibah..

Pn. Zana said...

hehe..mmg iklan ni cm sensor sket..tang yang de buah tembikai tuh.:P sy pun setia pd Kotex since umur 14tahun.skrg tgh berjinak2 nak pakai herbs based lak..

Farra Dhelina said...

haha mmg klako iklan nih..

MRS. K said...

@syariza09
wahh.. best kan?

MRS. K said...

@mummysyafie
poise?