Berbaju baru di hari gaji


yeehaaa! hari yang ditunggu² tiap bulan! pay day! bestnyer tapi kena selesaikan dulu utang piutang yang ada sbelum kepala mula melencong ingat nak soping! tsk..tsk...


oh, ari ni saya pakai baju baru. baju kurung pahang kain cotton (kantoi pulak tak pakai baju batik). beli siap jahit RM65 sajok kat Suri Textile Bangi. korang kalau nak cari baju cotton, pegi la kat situ. banyak choice, murah² pulak tu! ada satu lagi jenis baju cotton harga RM55 je. ok la tu kan. beli siap jahit senang skit! tak payah pening nak cari tailor, then upah jahit pon mahal skang!

saya pergi beli hari tu dengan opismate, si fiza & lynn. fiza yang tunjuk jalan! tuan kedai tu pon sudah kenai da sama fiza! siap borak betepuk tampar lagi dengan owner tu! ade share ke fiza? hukhuk... hehehehe...


gambo snap pagi tadi b4 pegi keje! semangat ni coz hari gaji! jerawat sketul dah tumbuh kat dahi! adakah bulan bakal mengambang lepas seminggu tak muncul?


sape nak pegi kedai tu, ni saya tampal alamat die... kedai die blakang ariani bangi tu... kena tengok betul² coz kedai die kecik jer... nak jengok blog die pon boleh. sila klik SINI.


p/s ~ slamat bershoping u all!!!


15 comments:

fantaghirolynn said...

nak pakai baju baru jugak...tapi xde shawl
jom.carik shawl

hajarus said...

amboi baju baru... mesti semangat nak g kijer lebih luar biase dari kebiasaan... kan...kan...kan...

tapi awat xsnap pic penuh... ;d

MrS. F!zA said...

apa motip pkai bju baru d hari gaji?mau jalan2 kah? huhuhu

iera me casa........ said...

pakai baju baru mesti mood terus jadi ceria kan ......

MRS. K said...

@MrS. F!zA
ehem..ehem... tak paham2 lagi cik adik oiii... hehehe

MRS. K said...

@hajarus
segan la nak tunjuk sampai bawah... huhuhuh

MRS. K said...

@fantaghirolynn
malas dah nak cakap.. bape kali ajak pegi, tapi die yg cancel

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huwaa...tak ajak aku...mencikkk...

LiErOSe~QiEmi said...

wahh.. bestnyee dok n9.. dekat dengan sorga beli belah.. wadoiii.. menjelesi dah nih!!!

pakcikLie said...

cantik baju tu..

deelira said...

amboi kay ..kemain kamu melawo :p
bunga lak dan2 mendengki..x baik.aternya ko tu bkn jauh sgt dari n9 tu wei..

mommyYen said...

bes nya pay day..yeaahh

Farra Dhelina said...

amboi baju baru yeaa..patut lah ada bau kedai disni ekekekeke

Elyn said...

org gomen dah gaji.... kite masih nganga ni ha!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

come lote ngan baju baru tu...