main dan menang wang besar


bestnye petang² camni layan snickers... dengan rasa coklat nya, kacangnya... jilat jari, kuku, bibir semua ada... tapi yang tak best, snickers ni mahal lah! nak beli pon, 2/3 kali gak nak pikir bagi orang yang kedekut cam saya ni! muahahaha.....


eh, kalau korang bosan² petang ni, takde keje nak buat, ape kata klik SINI. join game Snickers Hunger Buster Challange ni. dari korang tengok masuk keluar web tak de pekdah, meh ler singgah kat snickers ni.... berbaloi-baloi... hadiah pon best, tu pon kalau menang la kan!




alah, senang jer game die... korang kena carik snickers yang tersembunyi jer.. ade 10 ketul kena carik.. tapi saya dah brape kali main jumpe 8 jer... iskk..isk... camno tu? korang try la pulak, mana tau leh menang kamera kopak tu! lagi la semangat nak snap sana, snap sini untuk belog kesayangan kan!



p/s ~ sekian, iklan nuffnang tak berbayar dari saya! ngeh.ngeh.ngeh... kalau nampak iklan snickers ni kat atas kepala blog tu, klik² la yer... hehehehe... (ade motip udang di sebalik mee rupanya... heheheehe)

5 comments:

eima said...

hahaha ..ok ok ...

|| NaFiRaa || said...

pernah try jugak main game snickers nih.. juling mata2 mencarik.. hehehehe

eima said...

yeay ..jumpe semua nye ... tp 2:34 huhu

MRS. K said...

@eima
try la lagi.. huhuhu

MRS. K said...

@|| NaFiRaa ||
hehehe... die nyorok kat celah daun