Nasi Arab Restoran Saba' Cyberjaya

gambo ku culik dari SINI


lunch hour ni saya mau ngedate sama opismate ke cyberjaya. mau makan nasi arab yang maha femes emes itew! penah makan skali, orang tapawkan... memang kaw² banyak gila nasi dia sampai kena kongsi ngan membe tapi tetap tak habis! perggg.... makan nasi saja pon dah sodap menjilat jari.... mabeles! jom, sape² yang takde idea nak makan mana lunch ni, jemput² la skali yer..

14 comments:

Farra Dhelina said...

wahhh..cm best je! tak pnh mkn nasi arab, sies.harus cuba ni

nanizamros said...

mmg best.. kite bru lepas makan smalam... hehehe

nanizamros said...

yessss sedapppp.. kite baru lepas makan semalam...slamat menjamu selera..

Ena said...

tak pernah makan lg tapi teringin nak cuba..
ke sana? kalau la dekat dah lama ku terjah..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

pernah g skali kat cni.tapi tak bape suka sngt ngan nasi arab, kalu kat cyberjya wahh cukup femes..

BIONIC WOMEN said...

macam mebeles jer...terliur ler, tapi kita diet nasi sampai hari raya..hehe
tadi pun en suami bli nasi bukhara utk dia lunch..tutup idung jer xnak bagi terliur..heheh

deelira said...

alar...terliur nih kay..
aku pose ni kay..

Mama_Fatin said...

hmm bukan ari jumaat dia totop sembahyang jumaat ke..lepas tu baru bukok

MRS. K said...

@Mama_Fatin
a'ah.. dah pegi baru tau.. huhuhu

MRS. K said...

@deelira
takpe, bukak pose pi la carik

MRS. K said...

@Farra Dhelina
eh, try la.. nasi dia sedap! tak payah lauk pon takpe

MRS. K said...

@nanizamros
oh yer... sedapkan?

eima said...

sedap mmg sedap .. harga pun sedap..
nasi gile byk ..
aku mkn berdua ngan laki aku tak abis ...
cam mkn dlm dulang bujur ...
hahaha

mummysyafie said...

mostly orang yang pernah gi kater sedap..tapi akak tak penah rasa lagi