terompah baru

skang ni trend orang pakai terompah balik kot! tapi design dimodenkan skit la.. takde la cam terompah kayu cam dulu² tu. kalau jalan kat lantai marmar, bunyi ketuk ketak ketuk ketak! muahahaha....

kasut di atas saya rembat dari kawan... eh, pertukaran sistem barter sebenarnya... saya tukar dengan wedges cap hidung saya di bawah! tak penah pakai lagi ni.. takut nak pakai sebab tinggi sangat... mula nya ingat nak jual je kat blog, tapi membe tu cakap tukar je ngan die sebab saya bekenan terompah die tu! baru jugak, tak penah pakai... so, ambik kata sepakat, buat je la sistem barter kekdahnye... hehehehe....



p/s 1~ best pakai terompah cap nose ni... selesa, ringan...

p/s 2 ~ tadi pegi cyberjaya nak makan nasik arab, tapi kedai tu tutup da time smayang jumaat.. pukul 2.30 pm baru bukak balik! cisss... punah harapan nak makan nasik arab... makan kat secret recipe je la...

4 comments:

Farra Dhelina said...

semnjk brnak pinak ni..dh tak pnh pkai lgsng kasut tumit skit..semua nya sandal ajeee..

wah nose pkai kat kaki..ekekekek ;p

eima said...

aku pun sama fara ..
aku pakai flat toe je ...
tak comfort ...
tak larat wo0o ...
biar org kutuk aku .. lantak la .. tgk harga la ...

deelira said...

lama zue xdgr perkataan "sistem barter"
las dgr time sek men dl...sub perdagangan kut :p

nasaoji said...

tak gheti haku pake kasut tinggi bebeno nih,,,....mau tergelecot!.. ;(