Nuffnang ads paling lama kat blog saya!


iklan pencuci alat sulit wanita brand Lactacyd ni dah lama kat blog saya. tak sure la dah brapa lama tapi rasanya dekat 4-5 bulan jugak la! skang pon still running lagi kat blog... dok tunggu juga bila la nak bertukar masuk ke metered earning! tak sabar nak cash out dah ni!




ad sanofi lactacyd dah berjumlah RM49.24! lagi 76 sen cukup RM50!



p/s : Alhamdulillah, rezeki lagi...

13 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh..masyukkk!!!

eima said...

wahhh ... alhamdulillah ...

eima said...

RM49.24!◄ 76 sen lagi la.... hehe

..nOj.. said...

wuyooo iklan tu je dh bole cashout secara solo kan. tahniah. hehehe

kakngah said...

wow! sungguh lumayan
aku nyer paling tggi pn blh dpt rm30++ je..

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
boleh la nge...

MRS. K said...

@eima
bulan pose.. takle mengikara dng tepat! ngehngeh

MRS. K said...

@..nOj..
huhuhhu... tengs

mama zharfan said...

byk tu!! congrats :) boleh buat duit raya :)

~aSHa~ said...

duit raya byk tu....perghhh 1 iklan pun bernilai la kat sini

MRS. K said...

@kakngah
banyak jugak tu

MRS. K said...

@mama zharfan
hehhee.. duit raya nak kasi kat anak buah

MRS. K said...

@~aSHa~
huhuh.. rezeki orang nak bagi