Sehari Sebelum Ramadhan


orang lain sibuk cite pasal juadah sahur dan berbuka, saya plak cite pasal juadah sehari sebelum puasa... muahahaha... saje nak abiskan stok gambar yang ada....

awas! entry ni bukan nak kasi korang terliur ke hape... just nak share jer. boleh jugak kasi idea kat korang nak makan ape untuk bukak pose kang! kan?

selasa lepas, singgah ke pasar malam nilai. nak beli stok barang basah untuk puasa ni. dah alang² kat situ, beli la terus makanan untuk dinner!

so, ini la die dinner kami hari selasa lepas!



ini saya punya. laksa yang rasa dia masin sikit!


ayam rangka untuk dikongsi bersama


nasi ayam Mr. K punya jugak!


air soya wajib beli kalau singgah pasar malam


tau foo fah!



p/s : hadif punya mana? apa yang kami makan, itu la hadif makan... sonang!

11 comments:

Aleeya said...

JGN LE BUKAK SELERA AI NEH ..BLOM NAK BEBUKA LAGIK TAUUU HEHEHE

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tau foo fah sgt best...2 mangkuk pun habis tu...i likeee...

mamamarissa said...

laksa tue mmg tak bleh tahan wooo :D

eima said...

mmg plan nk mkn laksa pun .. fav aku ....

..nOj.. said...

hehehe. aku dh lama tak dpt mkn rangka yg tul2 sedap. seme nye mcm hampeh. skang ni mmg org goreng rangka perisa hampeh kot.

wei aku tgk taufufa tu smlm. pastu pk, camne ek nk buat. hari ni aku nk gigihkan diri carik resepi. kalo senang nk buat sendiri je

MRS. K said...

@Aleeya
huhuhu... sabau..

MRS. K said...

@mamamarissa
bukak pose kang p cari kat param

MRS. K said...

@eima
fav aku jugak.. tapi susah nak carik laksa sedap kat param ni

MRS. K said...

@..nOj..
ha, ok la tu buat sendiri! leh buat byk2, then simpan

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...sib baik iman aku masih kuat...lalala

Farra Dhelina said...

alahai..lapooooo