Bercuti di Lato-Lato Resort & Maglami Lami Waterhouse, Semporna



Alhamdulillah... last week kami sefamily bercuti di Semporna, Sabah.... kami menginap di Lato-Lato Resort & Maglami Lami Waterhouse. sangat-sangat-sangat best!! pengalaman yang luar biasa... tak payah pegi Maldives dah, kat Sabah pun dah cantik gilaaa!!!

Just nak share gambar ni je dulu... macam biasa, kalau sis rajin, sis update details ya.. kalau sape yang follow sis kat instagram & FB, mesti dah muntah tengok gambar² sis :p





till then, bubye ♥



3 comments:

mama tisya said...

dlu masa pegi semporna stay kt dargon inn tu pn kebetulan outstation ke sana..sempat la jln2 jp..nice view

Delimasari said...

cantiknyer gambar

Dilah said...

wowww.. cantiknya kakkkkkkk..