Air Asia mengganas lagi!

tunggu apa lagi, book la sekarang. klik SINI



mula² nak masuk web ni tak boleh. agaknya ramai sangat kot yang dok menetap kat situ.. huhuhuh... 2nd time try baru dapat!


saya tak booking dah kot! cukup la tu. bulan 4 taon depan punya holiday dah beli tiketnya...
.
oh, bulan 12 ni patutnya kami pegi terengganu. tiket semua dah beli. tapi macam kena burn je tiket tu... huhuhuhu... takpe la. RM80 jer.. pejam mata je la buat tak nampak. huhuhuh... nak buat camne kan... tak dapat nak elak!

12 comments:

LyNn HaMzAh said...

lynn rasa tiket tu mesti dah sold out dah skrg nie kan...

eima said...

nape plak bln 12 tak leh nk pi ganu ???

MRS. K said...

@LyNn HaMzAh
tu la.. takpe la.. malas nak amik port dah.. cukup la tu..huhuh

MRS. K said...

@eima
sebab asal aku nak pi sana sbb nak pegi perhentian. tapi bulan 12 depa tutup la.. musim tengkujuh.. so, tiket bulan 4 dah beli pegi sana jugak.. same je kan..

SyaNa said...

tu la kalo booking awal ni takot ade mende xdpt dielakkan
so kena burn tiket
tp kalo murah xpe la kan xralat sgt

[-suziey-] said...

la sygnya...klu nk pegi island mmg jgn amik ujung tahun..even bkn pntai timur ..if sipadan ke..still efect gk..musim hujan..

..nOj.. said...

nak pegi mane ek?

Hidayah said...

uuuu bulan 7 ke atas..takleh nak buat plan lagi laaa....

Khai Mohd Photography said...

semalam dah try...tepat jam 0:00 tau..tapi hampeh...tarikh yg dipilih tu banyak yg unavailable...bulan puasa adalah...malas dah nak try...

MRS. K said...

@[-suziey-]
tu la pasal.. ingat kalau pegi pon round2 bandar KT jer..tapi cam musim ujan.. tak best pulak

MRS. K said...

@..nOj..
london? hehehehe

nasaoji said...

cam klakar jer kuar mende tu, rasanya b4 ni tak pulak mende tu kuar..aku cuti smalm, ok je time book, skali nak bayar, kuar mende tu..heheh..cam mehe gak, duk tunggu '0' fee ni...hehe..