Anniversary Celeb...



masa aniversary last week, kami celeb kat Bangi Kopitiam jer..
makan ala kadar dengan keluarga kecik kami...
makteh & maksu hadif pon join skali.

aiseh, takde mood nak mengarang pulak hari ni.
layan pics je la ek!

enjoyce!!!

 Bangi Kopitiam @ Nilai.. baru 3-4 kali masuk sini


masing-masing pening nak order ape.. Mr. K diberi tugas tick ape yang nak diorder...


happy 3rd Aniversary to us! moga kekal hingga ke hujung nyawa. Amin..


bucuk cayang ibu...


hadif geramm sama hidung ayah...


konon² candid padahal memang suh tangkap gambo camni..hikhik


Menu of the day!

penah tak korang makan satu benda, then korang makan slow-slow sebab makanan tu rasa cam setaaappp sangat. makan lambat2 takot cepat habis... hahahaha... even rasa die sbenarnya biase jer, tapi maybe tukang masak die masak dengan penuh kasih sayang, nasi ni terus rasa cam sedap! makan pon rasa syahdu jer...


barli suam wajib order kalau makan luar.. ni hadif punya feberet!


pashmina ni baru beli petang tu. tak dan nak basuh dulu, terus sarung.. kekekek.. nak pakai masa ani punya pasal... huhuhuu...



17 comments:

BIONIC WOMEN said...

semoga terus bahagia sampai syurga...amin
cantik pashmina tuh..hehe
suka ler pin ribbon2 tuh..kiut sangat..tapi muka kita nih tembam kalau pakai benda2 tuh ag ler nampak tembam..huhu.. ;(

SyaNa said...

hepi anniversary!!
aku suke sgt la kupu2 ko tu

wey aku pn selalu camtu, mkn slow2 sbb takut abis cepat..tp kalo share makanan, aku makan laju2 sbb takut org len amik byk
hahaa..dassarrrr

eima said...

tak reti aku nk pakai pasmina tu tu ...
ko tunjuk cara pakai weh .....

[-suziey-] said...

hiks..mmg syg nk kasi abis klu sedap tp kadang pelahap gk..xsbr2 nk mkn smpai abis sbb sedap sgt..hahahaa

@e_da said...

happy anniversaryy.. cantek jek pakai inner tu ek.. kalau ida huh.. muka den bulat

Monalea said...

happy anniversary k.

Ena said...

cantik!
pandai pakai..
kalo ena la.. huhu.. leh wat selimut jadinya.. ekekekek..

kayyana said...

happy anniversary...!!! =)

LyNn HaMzAh said...

bangi kopitiam nie memang nampak best la...hope sangat dapat pergi satu hari nanti...

munna said...

happy anniversary

barli mmg feveret munna ... klu keluar mmg order air ni juga

munna pun ada perangai mcm tu... kalau makanan tu sedap sangat mesti makan slow2 takuh cepat habis..

Farra Dhelina said...

smga kekal ke akhr hyt yunk!! :)

deelira@deeliraz said...

happy anni kay

hyazz said...

kah kah kah...memang muka perasan pon...anyway hepi hepi anvsry 2 u alls...

hajarus said...

hepy 3rd anniversary mrs. k.. moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa... Amin..

belogmummy said...

happy annivessary my dear....

hope happy till end....

anyway, pashmina u cantiksss.......so do the owner.....;) ikhlas nie puji...

ibuayahdamia said...

happy annivesary...tak kisah lah celebrated kat mana..janji bahagia kan

mummysyafie said...

happy anniversary K..

besar nya riben kat kepale...