Hadiah Thaipusam dari Nuffnang



huhuhuhu.. satu lagi BE nuffy kasi sempena cuti thaipusam.
maceh nuffnang.. kalau boleh kasi banyak lagi!


3 BE tengah running. Alhamdulillah...
even jumlah nya tak banyak cam otai-otai,
tapi better than nothing kan? huhhuhu..

u all ade dapat hadiah tak ari ni?


7 comments:

Farra Dhelina said...

ala tak dpt..dia gi wel wel kot...ahaks!!

Mama Zharfan said...

me dpt gak heheh BE yg sama mcm u :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya dapat hadiah nuff, tahniah k banyak tu...

ratna said...

hari tu kan.. lama saya tak update blog sampaikan BE saya kosong.. zero.. yilekkk..

eima said...

tak dpt pepe hadiah pun....ko ak nk bg ke

BIONIC WOMEN said...

semalam dapat jugak DIGI alhamdulillah setelah sekian lama nuff menanaktirikan ku..huhu

MommY & DaddY CooL said...

bile nuff nak bg banyak mcm nie hu3