Belon Panas l Tak dapat naik, tengok depan mata pon jadi lah!



saya pon pegi tengok belon panas la!!! saje je up lambat skit, kasi can kat korang up story dulu! hehehe...


dulu masa dok kuaters putrajaya, tak penah pulak teringin nak pegi sini.. skang ni dah masuk 3rd air balloon, baru la hegeh² nak pegi tengok.. huhu...

eceli, takde dalam jadual pon nak pegi tengok belon... kebetulan tunang makteh hadif datang sini, so die yang ajak pegi tengok.. kesian die kan, datang jauh-jauh dari Batu Pahat...

masa we all sampai dalam kui 11 pagi camtu, belon yang beterbangan ade dua ketul jek.. itu pon terbang rendah... tak lama pastu, dorang terus stop. tak terbang dah.. tak pe la, yang penting dapat jugak orang tu tengok kan.. yang paling best, cuaca hari tu memang redup jer.. tak rasa panas pon...

so, kite bergambo je la... bukti harus ada!

Ustazah Ain dan Cikgu Taufik

lepas tengok belon, we all round² cuci mata dekat booth kat situ... macam² ada... dah nama pon cuci mata jek, so tak beli pape... lagi pun jalan becak, so nak tawaf semua booth cam tak best...

budak ni muke masham jer kat sana... dapat belon upin ipin baru nak senyum sikit... nasib la dapat pau pakteh taufik.. lima hinggit tu belon tu...

 we all parking kat area heli ni.. tepi jalan jek.. so senang nak kuar balik... huhuhu...



8 comments:

eima said...

aku pegi tp tak dak la nk amik gambo ..
tp fahim sampai skrg ajak pi tgk belon tuh ....tak paham sungguh org kate dah tak dak dah .....

Nad @ MamaZakwan said...

tgk dpn mata pun dah kire ok...
kami ni ha..mmg takjejak langsung pun, huhu!

monalea said...

tak pergi pun kali ni sebab g jb.

Bionic women said...

tahun ni x sempat pegi ler..
huhuhu..

Ena said...

bestnyer..

sian kita.. tengok kat lam mimpi jekk.. tp tak pe lah.. leh gak tgk kat sini kan.. :D

[-suziey-] said...

sana sini org review belon panas..hehe kita xpegi pn:p
meriah dgn jualan yek..besela time ni la org nk cari rezeki lebih

Aleyn said...

Kitorang gi yg last yer punyer.....siap piknik kat tempat parking...sronok...tahun ni cam malas jer nak gi...tapi perasan ader belon2 baru....

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

.:mama dhia:. said...

abah dhia pun belikan dhia belon upin ipin RM5 tu..dari jauh dhia dah nampak tempat jual belon tu..siap tarik tangan sambil jerit2..upin ipin!!! nak tak nak kene la belikan..selagi x dpt selagi tu dhia jerit..

la ni, belon tu dak kempis kat bilik blakang...hehehe..